***

Чому ти сьогодні сумная?
Чому ти сама не своя?
Дивлюсь я на тебе й зітхаю
Й без тебе повільно вмираю!

Ти гарна, як квітка весняна
Як сонце, ти світла й ясна
Весела, мов пташечка зрання
І чиста, мов спів солов'я.

Як вперше зустрівся з тобою,
Ти в подумках й в серці зі мною!
І з самого ранку й до ночі
Твій образ і гарнії очі.

Давай будем разом з тобою?
Тобі буде добре зі мною!
Відкрий своє серце і душу,
Бо бути з тобою я мушу.

21. 11. 2013


Рецензии