Як поет до колеги-поета

День народження Ліни Костенко,
Привітання складу
Я в рядки,
Як поет
До колеги-поета,
Я пишу лише щирі
Рядки,
Все минуло,
Оті шістдесяті,
Коли музі свободи
Нема,
Все минуло, 
Оті самвидави,
Коли нас,
Як народу нема
Все минуло,
Новеньке
Сторіччя,
Нам поетам диктує нове,
Тож давайте триматися світла,
І писати про вічне
Й просте,
Щоб рядки мов поривчастий вітер,
У душі доторкали живе! 
19.03.2014


Рецензии