***
Подаруй мені тихий світанок
Там, де річка в тумані ще спить,
Де верба з вітерцем гомонить,
Де у росах купається ранок.
Не запитуй: “Чому? В чому річ?”
Подаруй мені день, ніби казку,
Теплий вечір, а потім, будь ласка,
Подаруй чорносливову ніч.
Із любов’ю ти зле не жартуй –
Чого жінка, то й Бог того хоче,
Подаруй мені щастя жіноче
І себе разом з ним подаруй…
Свидетельство о публикации №114031904628