Серце

Ніхто не винен, просто серце
Не може знищити печаль,
І ти хоч сердься, хоч не сердься
Та плавитись не буде сталь.
Не стане падати в злі далі,
Не буде плакати-ревти,
Лише кричить, щоби всі знали:
Володар болю - то є ти.
Ніхто не винен, просто серце
Не може мучити війну,
І ти хоч сердься, хоч не сердься,
Вино не знищує вину.
Але не смію далі впасти,
Не смію в смерті дім піти,
Лиш можу волі трохи вкрасти,
Бо за спиною завжди ти.


Рецензии