Коли не можу заснути..

Ніч. У вікно світить місяць, на склі відбиваються тіні гілок винограду, відчуття самотньої і холодної осені, але зараз березень і, здавалося б, все має бути чарівно та казково.
В моїй голові купа думок, які я не контролюю, набір слів та речень, які просто кружляють в моїх очах та говорять про тебе. Згадала наші відносини і автоматично висвітилось злово "звичка". Мабуть, це найгірше, що могло їх зруйнувати, і те, що найболючіше жалить при їх розриві. Ти "викурюєш" людину місяць, рік, десять, як сигарету, і вирішуєш сам дорога вона, чи дешева, як дідова "прима" без фільтру. Ти вирішуєш залишитись чи піти. І йдеш, бо розумієш, що ця звичка до добра не доведе. А сигарета? Ти її купив і викурив. Її доля завершена.
Я була твоєю звичкою довгих два роки, періодично ти відмовлявся від цієї залежності, але повертався.. І от, знову...
Але я вже пропагандую новий, здоровий спосіб життя. Шість, нескінченно довгих місяців я роздумувала про наші стосунки і дійшла до висновку, що ти теж пагубна звичка , котрій в моєму житті місця немає. Ти для мене дотлів аж до фільтру і потух, я знаю твій склад, смак та запах, і не відкрию в тобі нічого нового.

Дві години ночі.
Гілки від вітру б'ють у вікно, трішки моторошно, але поряд спить сніжно-білий кіт, муркоче.
Якщо ти читаєш мою нічну сповідь, то знай, я бажаю тобі в житті не мати залежності ні від сигарети, ні від людини. Будь духовно і фізично вільним.
Медових снів!


Рецензии
Просто людині потрібна людина. І від цього завжди сумно. Особливо,якщо ніби"твоя" людина виявилася звичайним перехідним етапом. Мала,ти чарівна. Навіть погані звички мають приносити задоволення,а не погані думки та зіпсований настрій. Все буде добре.
З повагою та щирими побажаннями

Дарья Шульженко   19.03.2014 23:05     Заявить о нарушении