Вже свiтить нам в вiкно весна!
Пташки співають на світанні!
Й душа летить на небеса,
Омріяна палким коханням...
І тіло прагне теплоти:
Гарячих слів і ніжних пестощ,
Щоб до наступної весни
Нам бути у полоні лестощ...
Свидетельство о публикации №114031910651