Мол мося за Укра ну!

Давай помолимось за Україну!
Страждає наша Батьківщина...
Моліться щиро, безупину!
Плачем заходиться калина..

Візмімося за руки, браття!
Станем у коло дружно разом.
Розпалим злагоди багаття
І випалимо всю заразу.

Молімось подумки за Неньку!
Вона така у нас одна.
Щемить і крається серденько,
Коли злий лисий сатана

Рве на шматки її, як м"ясо.
Реве, що робить всім добро!
Ви затягніть тугіше пасок,
Щоб повернуть як все було!

Нас Бог почує, треба вірить,
Настане мирная година.
Моліться довго, любо, щиро.
І схід, і захід - ми  - ЄДИНІ!


Рецензии