Ганьба кра н
Коли керують паничі…
Вони живуть і їхні діти –
А наші плачуть у ночі.
Ганьба, ганьба нашій країні!
Занапастили землю всю…
У кожній хаті і родині
Грошей не має на їду.
Нема житла, ,нема роботи,
Як жити далі, Ви скажіть?
Кому потрібні наші діти?
Де брати гроші, щоб їх вчить???
Як що, так буде і надалі -
Повимираємо, як «скот»…
І керувати буде ніким –
Це буде інший вже народ…
Свидетельство о публикации №114031800671