З днем вчителя!
І вчителям низький поклін.
Для нас ви сестри та брати,
Турботливі другі батьки.
Багато ж нам потрібно знати,
Щоб вашу працю оправдати.
Щоб ви могли пишатись нами
Серед другими закладами.
Цей день для вас-велике свято!
Здоров`я зичимо багато!
Терпіння, спокою, добра,
Натхнення на усі літа!
Свидетельство о публикации №114031800642