Будемо разом...
Що у світі коїться –
Брат на брата, син на батька
Ідуть не соромляться.
Наша влада в стороні –
Стоїть та милується,
Що іде війна – війною
А з них не убудеться.
Нехай ллється на майдані
Кров, хоч рікою.
Нашій владі не до чого –
У них лиш прийоми.
То посли, то депутати –
Всі вони в роботі.
Ну а люди, як «тварини» -
Гиньте у «болоті»…
Вони по телебаченню
Виступати можуть.
А вийти до народу –
Бояться за «рожу».
Боже милий захисти,
Людей на майдані!
Ми всі вихідці з народу,
На всіх одні «кайдани».
Об’єднаємось брати –
І будемо разом!
Скільки можна нам терпіти,
Їхні накази!
Вже набридло жити в злиднях,
Зводить кінці з кінцями.
Вже колись таке було -
Раби, пани та пані…
Свидетельство о публикации №114031800579