Все годi

Ми  не Новоросія
Не мрійте,
І ніколи не станемо -
НІ!
Ми не Новоросія,
Хоч бийте,
Ми господарі
Власній землі,
Не розірвите,
Крим і Карпати,
Не розділите,
Київ – Донбас,
А інакше
Час шаблі співати,
І повстануть
З могил козаки,
Ми не Новоросія
Все годі,
Я бажаю
Всім миру й тепла,
Адже гляньте,
Погляньте на дворі
Неймовірна красуня – Весна!   
17.03.2014


Рецензии