З першага позирку

З першага позірку…з першага позірку,  як тут не закахацца?
Вочы твае - блакітнае возера, цяжка ўратавацца….
Чую, што кану я, чую, што кану я, ў  іх прыгажосць дзіўнай…
Шчасце -  тваёй быць,  любы, каханаю ў свеце адзінай


Рецензии