Смарагди
Такі тендітні, такі милі.
Білі, наче небо!
Сині, наче море!
Зелені лепесточки - смарагди соковиті
Радують у лісі,радуют у полі.
Перші квіти - квіти сонячної долі.
Чарівної, цвітучої весни.
Любуймося ними!
Не зриваймо бессердечно первоцвіти!
Красивими барвами,
Святково, щороку,
По - весняному пробуджують
Безцінні смарагди природи!
Капельки роси на первоцвітах,
Капельки прозорого зеркального проміння
Зустрічають зорю,
Зустрічають весняний час!
Свидетельство о публикации №114031803942