Мiсяць уповнi...

Місяць уповні.
Зовсім як в першу ніч.
Душу назовні.
Хочеш – її поклич.
Ніжність зринає
Сотнею теплих хвиль.
Все пам'ятаю,
Навіть самотній біль.

Дощ розмиває холод
Замкнених в кригу мрій.
Ти тепер тільки спогад -
Він мені часто снить.
Знаю, вважаєш колом
Те, що сама біжу.
Не перетну порога,
Бо перейшла межу.


Рецензии