Мамо, моя мамо
Дуже Вас кохаю,
Пробачте менi, мамо,
Що Вас розчарував,
Я хотiв на волi,
Бiгать в чистiм полi,
А такої долi,
Я i не чекав.
Скакав я по-над лiсом,
Бавився зi списом,
Раптом, кiнь запнувся,
Шкереберть пiшов,
I ось я дивлюся,
З неба на матусю,
Вiд дурної кулi,
Смерть свою знайшов.
Мамо, моя мамо,
Ви лийте сльози,
Є у Вас онуки,
Всi з мого лого лиця,
Є дочка кохана,
В спеку i в морози,
Ви не лайте мамо,
Сина - молодця.
Нашої козачки,
Не легкая доля,
Чоловiк загинув,
Син в трунi лежить,
Козаку потрiбнi,
Шабля, кiнь i воля,
А жiнкам лишилось,
Тiльки сльози лить.
Мамо, моя мамо,
Дуже Вас кохаю,
Пробачте менi, мамо,
Що Вас розчарував,
Я хотiв на волi,
Бiгать в чистiм полi,
А такої долi,
Я i не чекав.
6.03.2013. Киев.
Свидетельство о публикации №114031704938