***

- Що ж ви, українці, наробили?
Де ваш глузд, скажіть, здоровий був?
- До Росії чуба притулили,
Бо гадали, Бог нас не почув…

Росіяни нам брати і сестри,
І до НАТО Уряд закликав,
Він Америку як мати пестить…
Ще й Музичко сильно налякав.

Парубій штовхнув закон про мову,
Краще б економіку підняв…
Не точив би про війну розмови,
А про єдність України дбав.

Ще не встигли захопити владу,
Як зі зброєю старі й малі,
Повертаються на керівні посади,
Ті, хто ледь не потопив човни.

- Що робити? – думає Турчинов.
Дивиться на нього Бог згори:
- Збережи як доньку Україну,
Але так, щоб не було війни.


Рецензии