Молю, отступись!!
Скрутивши долілиць,
Вимагала в меншої сестри:
Подаруй!...Віддай його мені!!
Відіб*ю ж,ти знаєш,силоміць!!!
Розірву,знеславлю,засмію!!!!
......затремтіла матінка Земля:
-Україно,донечко,
молю-
відступись,
рятуй своїх малят!!
Вмий обличчя
в теплому Дніпрі,
Міцно пригорни дітей до серця!
В приймах Криму краще заживеться,
на ...Росії... краплені... рублі....
RUTA*2014
Свидетельство о публикации №114031702385