Дрiбненькi краплi Чистоти
Будинок Актора, Київ
7. «………………….»
Дрібненькі краплі Чистоти
У лоно Істини стікають,
Неначе іскорки-Світи
У Вічність Світлом долітають.
Як перші кроки на Землі
Народжують Свідомість-Силу, –
Торкання Ніжності й Краси
Відновлює Людині Крила.
В Одне об’єднані Життя
Крізь Чистоту, Красу і Світло.
У Світі, де живе Душа,
Шляхи в Любов завжди відкрито.
16.03.2014
Свидетельство о публикации №114031711133