Яке то Щастя вiдчувати Крила

Р.Коляда, «Молитви для фортепіано соло»,
Будинок Актора, Київ
6. «………………….»

Яке то Щастя – відчувати Крила,
Злітати над Землею і над Морем!
Яка ж то невимовно чиста Сила,
Що піднімає над бідою-горем!

Яка то Радість – вільною летіти,
Купаючись у Сонячнім промінні!
Яка ж то Доля – Душами світитись
І відкривати Душі до Прозріння!

Який то Шлях, наповнений Любов’ю
І усвідомленням себе, як частки Бога!
Яке ж то Щастя – Світло безумовне
І впізнання у Світлому – Живого!

16.03.2014


Рецензии