Все надто просто й надто надзвичайно

Р.Коляда, «Молитви для фортепіано соло»,
Будинок Актора, Київ
4. «Краплі запізнілого Дощу»

Все надто просто й надто надзвичайно,
Упевнено й тендітно водночас.
Все якось неможливо і безкрайньо,
Так, наче відслужився Парастас.

Все так відкрито, чисто, безумовно,
Освітлено й прийнятно до Душі,
Так тихо, несміливо і безмовно.
В беззвучності співаються Псалми.

Все так незвично – Сутності, події.
І так пронизливо проявлені Світи.
Так безупинно множаться Надії,
І в Небо ллються Молитви з Землі.

16.03.2014


Рецензии