За вiкнами, на вулицi, йшов Дощ,

Р.Коляда, «Молитви для фортепіано соло»,
Будинок Актора, Київ
3. «Та, яка слухає»

За вікнами, на вулиці, йшов Дощ,
І парасольки йшли кудись під ним,
І відбувався Музикою хтось
У цім Дощі, в Потоці Веснянім.

І Музика звучала звідусіль,
Хтось знову долучався до Дощу.
І стало Весняних Небесних Сил,
Щоб в кожному лунало «Я Люблю».

16.03.2014


Рецензии