Великi i радiснi Птахи
Будинок Актора, Київ
1. «Високо-високо над Морем»
Великі і радісні Птахи
У променях Сонця, що сходить, –
Проявлені в Дійсності Казки
Любові, Краси і Свободи.
Над Морем високо-високо
В потоках пречистого Вітру,
Летять незбагненні Істоти,
Співаючи Сонячні Пісні.
Уздовж золотавого Степу
У струменях Світла й Любові
Крізь наміри вічного лету
Віщують Птахи веселкові.
Над Морем високо-високо,
Над Степом, над Лісом, Горами
Згасають і шквали, і грози,
Злітають Надії Птахами.
16.03.2014
Свидетельство о публикации №114031711030