Хто менi скаже, для кого живу?

Хто мені скаже, для кого живу?
Для кого рахую ці зорі і ночі?
Цю усмішку бачу немов наяву,
Малюю в думках ці омріяні очі.

Щодня я у мріях своїх потопаю,
А, може, в чужих... Достоту не знаю.
На хвилях надії несе течія.
Куди принесе, якби  ж то знаття!

16.02.2014


Рецензии