Хай квiтне пишно Украiна

Хай квітне пишно Україна,
Радіють села і міста.
Ми заспіваєм «Ще не вмерла»
Так, щоб здригнулася Москва.

Ми не хохли й не малороси –
Ми України доньки і сини.
Забудуть хай «великороси»
Про українські щедрії лани.

Наші діди боролися завзято
Проти ворожої навали й кабали.
Героїв народила ця земля багато.
Найголовніше – пам’ятати їх завжди.

Не може знову стати Україна
Рабом кремлівської Москви,
Бо ми живем на Богом даній –
На нашій, не чужій землі!

Козацька кров тече у наших жилах,
В серцях хоробрість, настрій бойовий.
Побудувати Україну в наших силах,
А захистити – це обов’язок святий.

Хай не радіють зубоскали!
Боїться хай ворожа саранча!
Бо як повстане Україна,
То задрижить уся земля.
               
24.08.2008


Рецензии