Сцежка...

Бьюць крынічкі вадою халоднай.
Побач сцежка да дому вядзе,
А  на  небе - яскравыя зоркі
Палыхаюць  і  лашчаць  мяне!
Тут і  месяц  дзівосны  гуляе,
Мяне  ў  госці  гукае  зайсці.
Маё  неба - ўсё  дЫхае, ззяе,               
І   яно  -  бы  жывое  ў  начы.


Рецензии