Не однаково менi

(за мотивами  вірша Т. Г. Шевченка
               «В казематі», ч.3 ). 

Так, не однаково мені,
Що у країні злії люди
З’являються уже повсюди.
Це не однаково мені!

А тому зранку і до ночі
Я в небо зводжу свої очі -
Молитви шлю я до Творця,
Небесного свого Отця:

- Пошли те військо, що без крові
Кордони вдержати готові!
Всім ворогам моїм отим
Ти накажи з країни йти!

Так, не однаково мені,
Що у країні злії люди
З’являються уже повсюди.
Це не однаково мені!

- Вся слава, Господи, Тобі
За перемогу в боротьбі,
За ту духовну Твою силу,
Що робить ворога безсилим!

Із нами Ти, ми не одні,
Не віддавай нас сатані!
Не хочемо синів втрачати
І в друзях ворогів вбачати!
               15.03.2014


Рецензии
Аминь!Не постыдятся надеющиеся на Господа!
С любовью,

Оксана Гриценко   16.03.2014 13:32     Заявить о нарушении
Верю и не иначе!Спасибо,Оксаночка!
С любовью,

Людмила Дзвонок   16.03.2014 23:07   Заявить о нарушении