Я помню

Я пам’ятаю

Коли пригадую її
Приємність відчуваю
І всі ласкавості свої
Я й досі пам’ятаю.

Навіщо в пам’яті моїй
Вона закарбувалась,
Мо’ щоб у старості сумній
Ще радість відчувалась.

Коли ще маєш почуття
Любові та кохання,
Це знак триває ще життя,
Є мрії й сподівання.
16.03.14.


Рецензии