народ обдурюють, отрути чорнi рiки

Не Україна хоче воювати,
А Тимошенко, Коломойський, Яценюк…
Щоб наші душі кров’ю сплюндрувати,
Дияволу додавши добрих слуг.

Народ обдурюють, отрути чорні ріки,
І хлопців юних на війну женуть…
Аж в Києві з Луганська чути крики:
- Куди це танки поїздами пруть?

А злодії по Києву гуляють…
Стріляють вільно, зброю не здають…
І нові жертви в планах помічають,
Де гроші чи машину заберуть.

Привласнюють готелі, ресторани…
На банки зазіхають просто так…
Ну, що поробиш – примхи у Майдану,
Крім алкоголю треба опіумний мак.

… Про це забудьте… бачите Росію?
Давайте Путіну покажемо кулак,
Можливо він з переляку спітніє,
Й зариється у землю як черв’як?

Що нині у Криму весь світ побачив?
- Харчі з Росії тоннами везуть,
І українці росіянам вдячні,
Бо санаторії державні продають!

Звичайно, до бюджету копійчина,
Відпочивати людям місць нема!
Без таборів залишиться дитина…
В чиї кишені додамо майна?

Все з ніг на голову поставить н0вий Уряд,
Кредитів щонайбільше набере,
А головне – на троні буде ЮЛЯ…
Бо все нове… забуте і старе.


Рецензии