Демократ
Держдачі, резиденції – на аукціон!
Рівні права і справедливість,
Всім одні правила й закон!
Корупціонерам і бандитам – тюрми,
Декларації доходів і витрат,
Податки всім компаніям і фірмам -
Тоді ти справжній демократ!
15.03. 2014р., Київ
Свидетельство о публикации №114031606694