Любов - це Солод
Відчуй мене...
Зі мною будь...
У стрімкому потоці, щодня,
Ми шукаємо квітку кохання.
Загубилася в полі вона,
Посміхнулася в серці стражданням.
І чому не смакує любов,
На вустах каяття та зітхання,
І не чути відвертих розмов,
Гіркотую у душах кохання.
У піснях соловейко звучить,
Веселкою Солод* прольється.
Кордону не має та мить-
Без умов Планеті всміхнеться.
У стрімкому птоці, щодня
незабуні світанки кохання -
Це для серця цілюща вода.
Не залишиться місця стражданням!
Солод* - подарунок Вищих Сил!
16.03.14 р.
Свидетельство о публикации №114031606463
как точно сказано и красиво написано.
У стрімкому птиці, щодня незабутні світанки кохання
- Це для серця цілюща вода.
Не залишиться місця стражданням!
Обнимаю нежностью,
Берегинюшка 04.04.2014 17:56 Заявить о нарушении