Ранковий рядок

І
Кохати -   до нестями я молю,
Втрачати не соромлячись -  двобою,
І жити так,
Щоб не було жалю,
Як мало  ти здійснив,
Все більше скоїв…………..

ІІ

Мої думки складаються рядком,
Не рівні, не прості,
Не однозначні,
Та вірю я,
Пронизані теплом,
І принесуть загублену
Удачу!

ІІІ

Я пишу сьогодні вірші,
Може кращі,
Може гірші,
Я не хочу світ війни,
Не бажають
І вони!

ІV

Три рими,
Як три місяці  весняні,
Лягли в один
Ранковий мій рядок,
Ось муза доторкнеться вуст
В останнє,
І полетить
У пошуках квіток! 
16.03.2014


Рецензии