Кузне йомып, колак каплап...
Сойлэшэм дэ татарча,
Саф тугел дэ инде кебек,
Эмма шуннан кала чак.
Эйе, татарлыгмнан мослим мин,
Динемне дэ белэм сымак,
Эмма тагын нидер житми...
Нэкъ алда уткэн очрак.
Тагын берни - тубэтэем!
Ул бит бигрэк изге шэй.
Тора инде шкаф башында
Бер "салгач" кыярмен эй!..
Бар миндэ осталыклар да:
Ялкаулыкта мин алда!
Чемпионлык моннан булса
Калдырам барсын артта!
Вэт шулай, кызык шэхес мин
Барлыгым да чак, очрак...
Эйдэ, биеп, жырлап алыйк,
А ту баш авыртачак!..
Свидетельство о публикации №114031604484
Шакмакка да мин оста.
Әгәр әни эш кушса,
Мин авыру, мин хаста.
Фания Фаррахова Тухватуллина 15.09.2015 22:24 Заявить о нарушении