КР1ЗЬ ЧАС

 

Тарас Григорович Шевченко!
В його віршах натхненний спів,
Про Україну, любу неньку,
Нема найкращіх в світі слів!

Він соловей свого народу!
Широкий степ його думок
Жадає волі та свободи,
Чарівна мова, як струмок.

Любов до рідної країни
Живе та квітне у віршах!
Він став колоссям, гідним сином,
Злетів у небо, наче птах.

В його віршах живе надія,
Та лине хвилями крізь час.
Нехай здійсьняться його мрії
У сьогоденні, що про нас.

Ми також прагнемо до волі,
До миру, злагоди в хатах!
Бажаєм щастя та любові,
Та гімн країни на вустах!


Рецензии