Прогноз на вступ до ЕС
Бо вони з нас хочуть хліба.
І крім того наші гроші,
Та до того ще й хороші.
Вони хочуть нам заводи
Зупинить без нашой згоди.
Якби молодь це дізналась,
То вже б Меркель обісралась!
Свидетельство о публикации №114031500929
Сергей Усенко 2 29.03.2014 09:59 Заявить о нарушении