Necajit

Nu plec nici in Rai, nu plec nici in Iad .
Ce-mi trebuie Iad ? Eu si-asa simt ca ard.

Iar Raiul e-nchis! Sunt prea pacatos,
de mult a murit in mine Hristos .

Nu cred in nimic, sunt prea necajiit.
Eu suflet aveam, dar nu-i, a murit!

Nici lacrimi nu am, de mult au secat
si parca iubeam, dar ce ? am uitat...

( Necajit Sandic Constantin )


Рецензии