In drumul meu

In drumul meu spre fericire
am intilnit atita rau,
dar am simtit mereu din spate,
ca sunt inpins de Dumnezeu.

Am incalcat porunci si reguli,
dar ura n-am avut nicicind.
Toate le-nfrunt cu demnitate,
doar poate uneori plingind.

Nu am lovit nicicind in oameni,
chiar daca m-au lovit mereu.
Le-am fost alaturi, ca un frate,
pe nimeni n-am lasat la greu.

Eu nu sunt inger, nu sunt sfint,
sunt om si eu si am pacate,
dar cit voi fi pe-acest pamint,
ma voi lupta pentru dreptate.

(In drumul meu Sandic Constantin)


Рецензии