Ingerul singuratic
Sunt inger, dar nu pot sa zbor.
Nu pot in deal sa ma ridic
si nici la vale sa cobor .
Eu sunt ca un apus de soare
ce nu mai e, insa se minte
ca mai e timp sa lumineze...
Dar intunericul inghite.
Eu sunt o frunza-ngalbenita
ce nu mai are ce sa faca.
Asteapta vintul sa o bata ,
ca sa se rupa de pe creanga.
Eu sunt un strop de roua calda
ce s-a desprins de pe petala
si i-a ramas numai o clipa,
pina-n tarina sa dispara .
(Ingerul singuratic Sandic Constantin)
Свидетельство о публикации №114031508952