Nimic
pe care in suflet la mine o port.
Fierbinte ma stringe in brate durerea,
durerea pe care de-o viata-o suport .
Nimic nu imi poate distruge amarul ,
ce sufletul pina in virf mi-a-necat
si nimeni nu poate s-alunge cosmarul,
cosmarul ce noptile mi-a tulburat .
Nimic nu pote sa-mi scoata veninul,
ce-n inima mea e cu virf si-ndesat
si nimeni nu pote sa-mi schimbe destinul,
destinul pe care de sus mi l-au dat .
(Nimic Sandic Constantin)
Свидетельство о публикации №114031508907