Rea si frumoasa
cind te privesc in ochii tai ceresti.
Sunt gata sa indur o viata-ntreaga,
sunt gata sa te iert cind ma ranesti .
Chiar si atunci cind imi vei ride-n fata
si-mi vei distruge inima din piept,
te voi iubi asa ca pe-o regina,
ingenuncheat de-al tau temperament .
Te voi iubi cu-atita disperare,
de parca-n toata ziua-ai fi mireasa!
Si-ti voi ierta capriciile toate ,
poate esti rea, dar cit esti de frumoasa!
(Rea si frumoasa Sandic Constantin)
Свидетельство о публикации №114031508874