Iдiотизм

Багато людей, дуже різних та схожих,
Хворіють смертельно - ведмежий каприз.
Недуг цей суспільній усі добре знають -
П"янкий та токсичний ідіотизм.

Пошкоджений мозок, замилений зір -
Найлегші симптоми хвороби,
А далі заражений виє, як звір:
"Я хочу кайдани і робу!!!".

Поширюють вірус дурні язики,
Пусті балачки та розмови.
Але головні у поширенні - ЗМІ,
Що люблять ведмежі промови.

Оговтайтесь, люди! Погляньте навкруг!
Ну скільки вже можна хворіти?!
Ми - нація, сила, могутній народ!
А чесні й наївні, як діти...


Рецензии