***

Господь
Повернулся
К России -
Какое событие!

Пророков
Узри
Его лик
Услышь
Колоколен
Звон

Под
Золотым
Куполом
Мироточат
Распятия
Нефтью
Святой
И благим
Glamour-ом

Как Он
Пребывает
В тебе
Так и
Ты
Постоянно
В Нём

А потом
Похороните меня
У стены
У вон той
В чемодане
От
Louis
Vuitton.


Рецензии