286. Моя сонячна

         Україна люба,мила!
         Чим мене приворожила?!
         Квіти мальви й чисті роси,
         Заплітаєш ти у коси!

         Ті поля,що родять житом!
         А лани,красують цвітом!
         В світі кращої немає.....
         З співом птахів що лунає!

         Ти,чарівний маків цвіт!
         Що собою,красить світ!
         Моя сонячна країна,
         Найчарівніша й єдинна!

         Ненька ніжна,та співуча,
         Але в щасті невезуча!
         Щоб не знала ти неволі,
         Я бажаю кращой долі!


Рецензии