Ядерна вiйна

Зупинитесь, люди,
Жах іде на трон!
Він життя загубить –
Ядерний фантом.

Біле сяйво смерті
Цвях заб’є в труну –
Розпочали вперті
Ядерну війну.

Темрява і холод,
Попіл і вогонь…
Суморок і голод
Простягли долонь.

І життя згасає –
Цінність перемог.
Що на нас чекає –
Знає тільки Бог.

Люди, схаменіться,
Збережіть добро!
Чистоти криницю
Отруїло зло.

Збережіть, благаю,
Щирість і любов!
Сатанинська зграя
Згубить нашу кров.

Геніальність, люди, –
Сила для добра.
Чому гнів отрути 
Всюди розлила?

Не згубіть даремно
Щастя і життя,
Доки Бог дає нам
Час для каяття!..
 

22 года (16.06.11)

pic(с): http://im3-tub-ua.yandex.net/i?id=278299144-31-72&n=21


Рецензии