Як серце матерi

Немає Півночі,
Чи Півдня,
І неважливо,
Захід, Схід?
А є єдина  Україна,
Їй зараз тяжко,
Ой, болить
Як серце матері,
Глибоко,
Вона стікає у крові,
Що розсварились її діти,
Кричить:
-ЯК БОЛЯЧЕ МЕНІ!
Кричить від того, що
Із Криму тепер війсковий полігон,
Кричить від того,
Що не втримав загарбників,
Нажаль кордон,
Кричить від того
Що спочатку ій душу беркут
Поклював,
А от тепер,
О, Боже милий,
Навіщо ти орла послав?,
Щоб стала сильною,
Змужніла,
Пізнала, що  Добро,
Що Зло,
Щоб мову берегла,
І пісню,
І рідної землі тепло!   
14.03.2014


Рецензии