Копнеж

Две души безумни от вълнение
от обич и копнежи диви,
с вик за малък шанс спасение
от хората,да са щастливи.

Нейде в тъмните пространства
две сенки ,болни от жадуване,
два пламъка ознаменували
една любов със постоянство.

Две сенки и една любов,
любов на кръстопътище..
Многоточие преди....любов,
три въпросителни след бъдеще.....

Дони Колева


Рецензии