Влада
Не продаться б сатані,
Все сильніше п’ята влада
В спину дихає мені.
Я упав, та мушу встати,
Зняти біль з людських сердець.
Руки ж крутить, хоче п’ята
Задум звести нанівець.
Друга краде, краде перша,
Третя з бандою злилась,
Вся держава-- чорна верша,
З неї вибратися зась.
Друга зовсім ожиріла,
Третя крові обпилась,
Перша дишел натворила,
А четверта продалась.
Ці гріхи не замолити,
Марна віра в чудеса.
Все покрали і схопити
Пройди хочуть Небеса.
Українські чисті, сині,
Знані в світі цім здавна.
Скільки ж треба в нас людині,
Щоб нажерлася вона?
Перша, друга і четверта.
Третя, п’ята! Хай вам біс!
Я кричу: «Вітчизна мертва!»
Задихаючись від сліз.
2003
Свидетельство о публикации №114031405017
Скилькы ж треба в нас людыни,
щоб нажерлася вона?
Успехов Вам!
Петр Затолочный 14.03.2014 13:52 Заявить о нарушении