Свобода

Свобода у думках і діях
Підносить наший дух життя,
Робімо ж все, що є у мріях,
Так робляться всі відкриття.

Вперед до здійснення бажання,
Створити світ для майбуття,
Тож прикладаймо всі старання
Для змін в покращення життя.
14.03.14.


Рецензии