Я поГибну за й РойСийЮ, Х!

А ты, ну, за мать сфую зь.
А ты знаЕш шо про Глынну?
Ну, так во: я на-А-поЮ вш.

На-А...Алек СандРУ сыву!
А ты що хоТиВ тут вуш?
Я НА Янава в ЛюбыШив тут,
Дэ Ж гарМони З пройДайЮць.

Юцькы силы закуСылы й:
Так. То шо там ву КуцКув Щ?
А! Та Щука, що нам вуХА Й
АдарМамШыс на й луГУ МШ?

Рой сивых кабыЛищ рыють
Ны могылный праМО Ж кучм:
Гах, збыРай но ф спихСохк рымШый!
Мы даМО тому й Коню Зь.

Да! Тычэ хай юха й гындэ
Й на майДане май сто гуж.
Бо дамой чы трэ вжэ свынюм. Не! Дытэй ныма в гонуч.
От в ЯпоНИИ НО Ж гынуть
Од чумы чы гитЛекРув щ.

...лыпу хто Ж злаМаф мою ль.
так са зла фсю мафий сРУбь


Рецензии