Малiтва

О, Анёле, дружа мой,
Будзь заўсёды ты са мной:
З ранку, ў вечары, ў начы,
Будзь  ласкавы  памагчы!
О, Анёле,дружа мой,
Я заўжды-заўжды с табой!
Буду верыць ды кахаць,
І цябе  благаслаўляць!
Буду з праўдаю я жыць
І табе заўжды служыць!
Толькі  ты - не адыдзі,
Дапамажы мне,дапамажы.         


Рецензии