Курчат по осен рахують

Чи  "слава", чи "ганьба"- зарано говорить,
Адже курчат по осені рахують,
А поки - самозванці лиш панують
Та пустословлять замість щось робить.

І замість того, щоб країну відродить
З економічно-політичної розрухи,
Тягнуть за океан всезагребущі руки
І сподіваються на черговий кредит.

За гроші в борг продовжується торг,
Бо висуває МВФ нові вимоги,
А влада об народ свій витирає ноги
І накида на шию черговий зашморг.

На разі - вірно буть в Росії та в Криму,
Але: Турчинов- в Києві, а Яценюк- в Обами...
Згадаєш мимо волі їхню маму
Бо топлять нас, як Герасим Му-му.

Ударівець Кличко заліг " на дно".
Його не видно і не чуть " в народі",
Збирає сили, щоби при нагоді
На себе потягти владне рядно.

Холоне в жилах кров! Як можна допустить
Порушити кордон на суші і на морі?
І скільки треба ще ковтнути горя,
Не животіти щоб в брехні, а жить
У спокої? І на землі своїй
Надійно дихати на повні груди,
І доки світом правити безглуздя буде,
Й чи заживе здоровий глузд на ній???

Краще худенький мир ніж добрая війна.
Та світ продовжує амбіціями жити
І Україну розпинати та членити,
І,схоже,нам вже не відмитися з лайна,
Бо безнадійно проржавІли, прогнили
Духовні цінності, історії скрижалі,
Й за повної відсутності моралі
І гальм, країну з "потрохами" продали.

                14.03.2014  06.00


Рецензии